ПРЕЖИВЕЙТЕ НАШЕТО ОН-ЛАЙН ОБУЧЕНИЕ

Виртуален курс Умения

за Преговаряне за Напреднали

Нашият Виртуален курс Умения за Преговаряне за Напреднали (В.У.П.Н.) извежда обучението флагман на Скотуърк в ново, високоенергийно, виртуално пространство. Създадено за отдалечена работа или работа от къщи, В.У.П.Н. се провежда от експерт преговарящи и доставя уникален микс от завладяващи прозрения, вдъхновяващи истории, автентични казуси за разиграване и задълбочен видеоанализ. Този курс от световна класа въоръжава Вашите хора да преговярят с увереност и успех

Нашият Виртуален курс Умения за Преговаряне за Напреднали (В.У.П.Н.) извежда обучението флагман на Скотуърк в ново, високоенергийно, виртуално пространство. Създадено за отдалечена работа или работа от къщи, В.У.П.Н. се провежда от експерт преговарящи и доставя уникален микс от завладяващи прозрения, вдъхновяващи истории, автентични казуси за разиграване и задълбочен видеоанализ. Този курс от световна класа въоръжава Вашите хора да преговярят с увереност и успех

За кого е?

В.У.П.Н. е перфектен за всеки един от Вашия бизнес, който преговаря на някакво ниво, били те външни или вътрешни преговори. Ние обучаваме хората от различните функционални департаменти: Продажби/Търговски; Закупуване/Снабдяване; Учене и Развитие; Човешки Ресурси; Висш Мениджмънт и много други.

 

„Аз съм възхитен от мултимедийната виртуална програма, която Скотуърк достави като  резултат на ниво на анагажираност и обратната връзка от екипа. Вече има с доказателства, промяна в поведението, която аз съм уверен ще доведе до значително възвръщане на нашата инвестиция“.

 

Simon Thomas – Главен Търговски Директор, FIFA

На какво учи В.У.П.Н. ?

ОВЛАДЯВАНЕ НА ИЗКУСТВОТО НА КОНТРОЛ

Знаейки къде и как да се вземе контрол, е крайъгълния камък на добрата техника за преговаряне

 

ФОКУСИРАНЕ ВЪРХУ ПРИОРИТЕТИТЕ

Нашият Инструмент за Подготовка разрязва комплексността чрез дефиниране на ясни цели и приоритети

 

РАЗБИРАНЕ НА ПРОЦЕСА

Познаването на нашия осемстъпков процес помага да се навигира в обратите на сключването на сделка

 

ОН-ЛАЙН ПРЕГОВАРЯНЕ

Научете как да настроите Вашите умения за преговаряне и постигнете успешни резултати в он-лайн срещите

„ С повече от 125 000 служители и офиси в цял свят, ние поканихме Скотуърк да бъде партньор за нашия златен стандарт обучение за преговори. 10 години по-късно, ние все още работим с тях по целия свят, получавайки страхотна възвръщаемост. Хората, които ние обучаваме през техните курсове, казват че това е най-добрият трейнинг, който те някога са карали.“

 

Rick Brook, SVP Операции Глобални Киенти - WPP

Повече за курса

ВДЪХНОВЯВАЩ И ВЪЗНАГРАЖДАВАЩ

Скроен за Вашите бизнес нужди обучението В.У.П.Н. учи как да преговаряме професионално, етично и успешно. То дава на Вашите хора контрола и увереността да заобиколят опасностите, да хванат инициативата и да разгънат креативни техники, за да намерят най-добрата сделка. Всичкото това се случва в он-лайн обучителна среда, която е вдъхновяваща, практическа, в екипен дух и забавление.

ПРАКТИКА НАД ТЕОРИЯТА

В.У.П.Н. приема практически подход при изграждането на уменията. 80 % от времето е посветено да виртуално разиграване на казуси и 20 % на лекционен тип учене. Всеки казус за разиграване пресъздава сценарий за типичен конфликт. Участниците работят в екипи, за да намерят разрешение, използвайки различни техники за преговаряне. Всеки модул от курса включва кратка лекция, подготовка, разиграване на казус и последващ видеоанализ. В.У.П.Н. обучението се предлага с избор на две програмни разписания – или като единичен 2,5 дневен курс или като четири 5-6 часови сесии разтеглени в една или две седмици.

ЕКСПЕРТЕН КОУЧИНГ/НАСТАВНИЧЕСТВО

В.У.П.Н. курсът се провежда от експерт коучове/наставници на Скотуърк с много години опит в областта на преговарянето. Те критикуват разиграването на казусите в реално време, доставят незабавна, пронизваща обратна връзка и дават насоки на място. Със съотношение инструктор към обучавани 1:4, на всеки участник се гарантира достатъчно високо качество, един на друг коучинг/наставничество.

ПОДХОДЯЩ ФОРМАТ

В.У.П.Н. обучението възприема класната стая върху десктопа и връща към живот преговарянето в едно безопасно виртуално пространство за по-лесно учене и практикуване.  То спестява времето и разходите на екипа по пътуване и настаняване, дава Ви гъвкавостта за обучаване на Вашите хора в извънофисни локации и предлага на преговарящите удобството да  научават критични умения за преговаряне у дома. Всичките умения, които Вашите екипи научават виртуално на В.У.П.Н. са прехвърляеми и могат да бъдат прилагани също така и в преговаряне на живо лице в лице.

Преди и след

В.У.П.Н. е много повече от кратък курс. За много хора той действа като начална точка за изграждане на умения за цял живот.

ПРОФИЛИРАНЕ ПРЕДИ КУРСА

Нашият въпросник Профил на Преговаряне улавя увереността на участниците преди започването на курса. Той хваща зоните на висока и ниска увереност и определя точно кои аспекти се нуждаят от най-много внимание. Тази разкриваща моментна снимка позволява на нашите наставници да съставят Индивидуален План за Развитие за всеки обучаем.

ПРОУЧВАНЕ ЗА СПОСОБНОСТИТЕ

Преди обучението, участниците са насърчавани да ни дадат прозрения за тяхната организация и техния подход за преговарянето чрез нашето он-лайн Проучване на Способностите. Това, комбинирано с анализа на заинтересованите страни, позволява на нашите консултанти да се фокусират върху обучението, оптимизирайки резултатите както за организацията, така и за индивида.

ПОДКРЕПА СЛЕД КУРСА

Веднъж след като преминат В.У.П.Н., участниците използват техния Индивидуален План за Развитие като пътна карта, за да усъвършенстват техните имения с течение на времето. Те също имат безплатен достъп до Кутията с Инструментите на Скотуърк, портфолио от он-лайн съдържание, приложения и инструменти да ги вдъхновяват и да им помагат при бъдещите преговаряния. Нашият Инструмент за Подготовка е безценен за предварителното планиране на преговорите, докато Приложението на Скотуърк дава полезни диагностики, съвети и техники.

Как Вашият бизнес се сравнява?

Вашите умения за преговаряне съпоставят ли се с еталона за индустрията? Открийте повече с Проучването на Скотуърк за Способностите на Уменията за Преговаряне.

Man Glasses Small Min 2

Търсиет друга държава?

Търсите глобално решение?